Posvar Hall Parking Garage

SAI performed an in-depth inspection, repair and rehabilitation design, shop drawing review and consultation during construction for this heavily-used parking garage below Posvar Hall at the University of Pittsburgh.

Physical features:

  • 440-space, two-level, reinforced concrete and steel parking garage below classroom and office space.

Other features:

  • Removal and replacement of traffic bearing membrane.
  • Repair of concrete beam and floor spalls and cracks.
  • Replacement of floor drains.
  • Line stripping and pavement marking.
  • Parking Structure remained open during construction.
Client/Owner: University of Pittsburgh
Completion Date: 2007
Construction Cost: $400,000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *